Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.

Odkazy

 

 Vares

 

SDH Svádov

 

Podporuje mojeID

Rychlý kontakt

arr3+420777993668Na tomto čísle Vám rádi zodpovíme dotazy týkající se dostupnosti a poradíme se servisem strojů...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 82,28 Kč (3,35 €)
naše cena 7 300,00 Kč (297,53 €)
naše cena 7 495,00 Kč (305,48 €)

KONTAKTY

AGROMEP s.r.o.
J. Želivského 35
403 22 Ústí nad Labem - Svádov
tel: +420777993668
fax: +420475507092
agromep@volny.cz
IČO 62245856
DIČ CZ62245856

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 18 900,00 Kč (770,33 €)
naše cena 22 490,00 Kč (916,65 €)

 

 

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas AGROMEP s.r.o., se sídlem J.Želivského 35 Ústí n.L. 40322, IČO 62245856, zapsaná u Kr.soudu Ústí n.L. , oddíl C, vložka 8451(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

 

SEO Rozcestník